Groeten uit het zuiden!

We zijn verhuisd naar Breda. Sinds 2 januari rijden de medewerkers van Jos! Premiums & Gifts vrolijk van het westen naar het zuiden, en dat gaat prima. De files staan tot nu toe de andere kant op dus dat gaat nog erg goed.

En we zijn gefuseerd met ons moederbedrijf Gemaco. Dat is een grote, maar erg positieve stap. We hebben afscheid genomen van de naam Jos! Premiums en Gifts en heten nu dus Gemaco BV. Een beetje weemoed maar ook erg trots dat we nu bij deze prachtige club horen.

Het bedrijf is het grootste op haar vakgebied in de Benelux en heeft een Belgische holding, genaamd Gemaco International. Met vestigingen in Breda en Amstelveen bedienen we de Nederlandse markt. Er zijn ook kantoren in België, Duitsland en Frankrijk. In het verre oosten wordt de inkoop en sourcing gedaan door onze eigen kantoren in Hongkong en China.

We zijn nu met 50 medewerkers in Nederland en internationaal werken er bijna 150 super gemotiveerde medewerkers. De 15 accountmanagers van Gemaco werken voor grote opdrachtgevers, zoals banken, verzekeraars, foodbedrijven, uitzendbureaus, automerken en reisorganisaties. Ook de landelijke en regionale overheden werken graag samen met onze club.

Dus veel veranderingen maar vooral veel verbeteringen. We staan klaar om er een prachtig jaar van te maken.

Geplaatst in Blog | Getagged , , , | Reageren uitgeschakeld

De Jos! Kerstkrant is vandaag verstuurd

Vandaag worden er 3000 kerstkranten verstuurd door Jos! Premiums & Gifts.
Alle bedrijven in Zuid-Holland, Utrecht, Groot Amsterdam en West Brabant met minimaal 250 personeelsleden ontvangen de krant en ook alle scholen van het voortgezet onderwijs vanaf 1000 leerlingen. Natuurlijk krijgen onze eigen klanten de krant ook in de bus en de afgelopen dagen hebben veel lezers van de tweet en het blog ook gevraagd om een exemplaar.

We dachten nu even te kunnen gaan uitblazen maar de volgende krant staat al weer op stapel. Deze zal begin oktober verschijnen en veel vooral nieuwe producten laten zien. Producten die wij nu soms ook nog niet kennen maar waar we met het hele team naar speuren.

In de krant van vandaag vind je veel kerstgeschenken en tientallen wijnen. In de krant lees je ook hoe je gratis een wijnkoelkast kunt ontvangen met een winkelwaarde van 250 euro. Als je de krant ook wilt ontvangen stuur je even een mail naar kerst@josbv.com

Geplaatst in Blog | Reageren uitgeschakeld

Gratis een wijn koelkast bij Jos! Premiums & Gifts

Bij Jos! kun je nu gratis een wijnkoelkast ontvangen.
Hoe dat werkt lees je in de nieuwe Jos! Kerstkrant die aanstaande woensdag verschijnt. Een krant vol met kerstcadeaus bestemd voor je medewerkers en relaties.

Al deze geschenken hebben we het afgelopen jaar verzameld. De 1e oriëntatie is al begonnen in oktober 2010. Toen waren we in China en Hongkong. We hebben daar met 3 mensen de 1e selectie gedaan. In maart en april hebben we 2 speciale food beurzen voor eindejaarspakketten bezocht en in april nog een keer Hongkong.

Gelukkig kennen veel van de leveranciers ons al zodat we niet alles zelf op hoeven te zoeken. Veel van de producten krijgen we toegestuurd vanwege deze langjarige relaties.
Inmiddels zijn alle producten in onze showroom te bewonderen en zijn we trots op de mooie collectie van dit jaar. Je bent van harte uitgenodigd voor een bezoekje. En wil je vast weten hoe je ook een gratis wijnkoelkast kunt ontvangen?
Vraag dan de krant aan via kerst@josbv.com

Geplaatst in Blog | Reageren uitgeschakeld

Kerstkrant is vandaag naar de drukker!

De afgelopen weken hebben Nikki de Ruijter en ik een kerstkrant samengesteld van 16 pagina’s. We denken zelf dat hij erg goed is gelukt. De krant staat boordevol tips voor zakelijke cadeaus voor het eind van het jaar.
Heerlijke wijnen, mooie spullen voor in je huis, voor de gezellige gedekte tafel, tientallen gadgets en een overvloed aan cadeaucheques en bonnen.
De opmaak is verzorgd door Kunga Concepts uit Capelle aan den IJssel en Tromp drukkerijen zorgt voor de print.
Volgende week gaat de krant de deur uit, als je er een wilt ontvangen kun je even mailen naar info@josbv.com

Geplaatst in Blog | Reageren uitgeschakeld

Zet uw logo in het zonnetje

Om uw logo in het zonnetje te zetten, hebben we deze tubes zonnecreme. Gaat uw bedrijfslogo mee op vakantie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via: http://www.josbv.com/nieuwsbrief

Geplaatst in Nieuwsbrieven | Reageren uitgeschakeld

Pocket Plasters, pleisters in een doosje

Handig in vele gevallen, de pocket plasters! Kijk snel naar onze nieuwsbrief:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via: http://www.josbv.com/nieuwsbrief

Geplaatst in Nieuwsbrieven | Reageren uitgeschakeld

PromZ event! Jos is er bij!

PromZ event, het grootste event op het gebied van premiums en relatiegeschenken.

Volgende week op 29 30 en 31 april wordt de beurs PromZ event weer gehouden in Utrecht.
Ook Jos! Premiums & Gifts is een van de standhouders. We pakken uit met de grootste stand van de beurs en ontvangen je graag met een drankje en hapje.

Je kunt een groot aantal nieuwe producten en ideeën oppikken op deze beurs.
De toegangsprijs bedraagt 30 euro maar via ons is de toegang gratis.
De gratis kaarten kun je bij ons aanvragen. Je bent ook uitgenodigd voor de lunch en kunt via onze VIP kaarten onbeperkt gebruik maken van de VIP lounge. Als je onze stand bezoekt met je toegangsbadge maak je grote kans op een mooie prijs, zoals bijvoorbeeld een stedentrip naar Barcelona of een horloge.

De beurs is dagelijks te bezoeken in Jaarbeurs hal 3 en ons standnummer is 918

Geplaatst in Blog | Reageren uitgeschakeld

3d USB sticks

We hebben mooie USB sticks in 3d. Leuk om uw logo te laten spreken! Kijk snel naar onze nieuwsbrief:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via: http://www.josbv.com/nieuwsbrief

Geplaatst in Nieuwsbrieven | Reageren uitgeschakeld

Het regent voordeel bij Jos!

Het regent voordeel bij Jos! Premiums & Gifts.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via: http://www.josbv.com/nieuwsbrief

Geplaatst in Nieuwsbrieven | Reageren uitgeschakeld

Dag van de Verpleging

Elk jaar op 12 mei wordt de Dag van de Verpleging gehouden. Deze datum is namelijk de geboortedatum van Florence Nightingale. Wanneer u uw medewerkers op die dag wilt verrassen met een passend cadeau of attentie, willen we u graag behulpzaam zijn.

Jos! Premiums & Gifts in Capelle aan den IJssel is druk bezig om verschillende ideeën uit te werken zoals:
- Crocs
- Verpleegsterhorloge
- Bioscoopkaartjes
- Eau de toilet
- Snoep
- Shopper
- Rugzakje
- Toilettas
- Knuffel
- Fotolijstje
- en nog veel meer

Als u interesse heeft verzoeken wij u even een mailtje te sturen naar dagvandeverpleging@josbv.com of u kunt bellen naar 010-4423388. Samen kijken we hoe we uw medewerkers op die dag op gepaste wijze in de watten kunnen leggen.

Geplaatst in Blog | Reageren uitgeschakeld