Op zoek naar een Lanyard

Vanaf morgen is het merendeel van Jos! Premiums & Gifts in Duitsland. Daar vind het grootste Europese event plaats als het gaat om relatiegeschenken. De PSI in Duitsland blijft het ontmoetingspunt voor veel bedrijven zoals Jos!, maar ook voor importeurs en leveranciers. Een plek waar je in drie dagen tijd, iedereen die iets betekent in deze branche, tegen kan komen.

Jos! gaat er heen voor ideeën voor klanten. Maar ook om kennis op te doen en vooral natuurlijk ook om er te zijn. Je weet maar nooit wat je mist. Meer dan 800 exposanten presenteren hun nieuwe producten en ideeën voor 2011. En hoe immens groot het daar ook is, er kan altijd iets kleins, in een kleine stand, ergens achter in een hal iets liggen, waar wij onze klanten mee kunnen verrassen.

Verbazend hoe je ieder jaar weer terugkomt met iets opvallends. Iets dat er nog niet was of iets dat er al wel langer was, maar we tot dan toe geen interesse in hadden. Een memorabel verhaal daarbij is het verhaal over lanyards. Een item dat we ongeveer 10 jaar geleden voor het eerst kregen aangeboden op een beurs in Amerika. Aanvankelijke scepsis hebben inmiddels ruimbaan moeten maken voor enorme verkopen. In iedere shop die we hebben zit wel een lanyard als standaard item.

De komende dagen is Jos! dus slecht bereikbaar. Maar dat neemt niet weg dat we na de beurs weer volle nieuwe ideeen en producten zitten. En wanneer u een presentatie wilt van deze nieuwe artikelen schroom dan niet om een van onze accountmanagers te bellen voor een afspraak. Geef daarbij aan dat u zeer benieuwd ben naar een gadgets van de PSI 2011. Wij komen u graag laten zien of er ook dit keer een lanyard-achtig product te vinden was.

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.